Freasand'ın başından geçenleri hepiniz biliyorsunuz artık, meğer hiçbir suçu yokmuş zavallının.. Bazı güçler, uzun zamandır kayıp olan hazinelere insanların giderek yaklaşmasından hoşnut olmamış yalnızca.. En çok yaklaşılan ise denizdeymiş ve usta veya acemi, en şanslı balıkçının oltasına denk gelmek üzereymiş. Bir rivayete göre de içinde çok eski, sır gibi saklanan bir kasanın da anahtarı saklıymış. * .eventbilgi komutuyla event'in bitip bitmediğini kontrol edebilirsiniz.
ben o zaman biraz şanslıymışım .yemek yaparken bari o sırada balık tutayım diye denize açıldım geldiğimde beyaz kasa güvertede duruyordu
Kayıp Hazine II Elementaller'in madenleri koruma çabası, yalnızca bu anahtarın açabileceği, çok eskiden beridir kayıp olan ve herhangi bir madende saklı olduğu düşünülen bir kasanın bulunamaması için. Kazmanızı sallarken dikkatli olun, ya bir koruyucuya ya da eski ve büyük bir hazineye denk gelebilir!
500 den fazla verite 120 black blood 200 valorite 150 mytheril çıktı diğerlerini saymıyorum bile ama kasa çıkmadı nasıl bir orandır bu?.Ben bıraktım kazmayı buradan kazan arkadaşlara sesleniyorum kasa çıkarsa anahtarı bende bir önceki eventten kazandım.yarı yarıya bölüşürüz
minoc mine 1 de mi kazıyorsun sürekli belki rasgele bir madende çıkacaktır, çok garip event kimse bir şey bilmiyor karambole ha babam de babam, sıkıntı...
kazdığım yerleri söyleyeyim destardın oradaki madenlerin tümü (tüm kareler dibine kadar) minoc maden elementlerin çıktığı değil dağın tepesindeki maden birazda vesperin tepesindeki madenler