Kayıp Hazine

Konusu 'Aktiviteler' forumundadır ve root tarafından 31 Aralık 2011 başlatılmıştır.

1. root Administrator

Freasand'ın başından geçenleri hepiniz biliyorsunuz artık, meğer hiçbir suçu yokmuş zavallının.. Bazı güçler, uzun zamandır kayıp olan hazinelere insanların giderek yaklaşmasından hoşnut olmamış yalnızca.. En çok yaklaşılan ise denizdeymiş ve usta veya acemi, en şanslı balıkçının oltasına denk gelmek üzereymiş. Bir rivayete göre de içinde çok eski, sır gibi saklanan bir kasanın da anahtarı saklıymış.

* .eventbilgi komutuyla event'in bitip bitmediğini kontrol edebilirsiniz.
  2. Lightbringer Expert

hazineyi buldum fakat anahtar nasıl kullanılıyor
  3. Sumak Apprentice

helal olsun be. 2 gece olta salladım ama düşmedi bana :/
  4. holymare Apprentice

adamsın agaaa :) +1 for u to Ramones :)
  5. Lightbringer Expert

ben o zaman biraz şanslıymışım :) .yemek yaparken bari o sırada balık tutayım diye denize açıldım geldiğimde beyaz kasa güvertede duruyordu
  6. monark Expert

yemek ne yaptın hacı :)
  7. Lightbringer Expert

su böreği ısıtıyordum
  8. monark Expert

vay kilolara dikkat :)
  9. Lightbringer Expert

anahtar çantamda ama hangi hazineyi açıyor o henüz belli değil
  10. root Administrator

Kayıp Hazine II
    Elementaller'in madenleri koruma çabası, yalnızca bu anahtarın açabileceği, çok eskiden beridir kayıp olan ve herhangi bir madende saklı olduğu düşünülen bir kasanın bulunamaması için.
    Kazmanızı sallarken dikkatli olun, ya bir koruyucuya ya da eski ve büyük bir hazineye denk gelebilir!
  11. Lightbringer Expert

500 den fazla verite 120 black blood 200 valorite 150 mytheril çıktı diğerlerini saymıyorum bile ama kasa çıkmadı nasıl bir orandır bu?.Ben bıraktım kazmayı buradan kazan arkadaşlara sesleniyorum kasa çıkarsa anahtarı bende bir önceki eventten kazandım.yarı yarıya bölüşürüz
  12. monark Expert

minoc mine 1 de mi kazıyorsun sürekli belki rasgele bir madende çıkacaktır, çok garip event kimse bir şey bilmiyor karambole ha babam de babam, sıkıntı...
  13. Lightbringer Expert

kazdığım yerleri söyleyeyim

destardın oradaki madenlerin tümü (tüm kareler dibine kadar)
    minoc maden elementlerin çıktığı değil dağın tepesindeki maden
    birazda vesperin tepesindeki madenler
  14. Max Newbie

sandık bende dostlar, sakin olun. light, kırışalım ganimetleri...
  15. holymare Apprentice

Max Candır ! diye boşunamı dedim ben günlerdir Monark ?
  16. monark Expert

benim payım :-P

Sayfayı Paylaş